Vi fører kun de bedste produkter fra Angel , Kerastase og Evo“En Provence” produkterne har en let duft af essentielle olier fra planter og blomster, indeholder ikke parfume eller parabener og så er de certiceret ORGANISKE.

Dancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning – for at finde de bedst egnede ingredienser til en professionel hårplejeserie – er det en stor fornøjelse, at kunne præsentere En Provence. En Provence er unik, da alle? ingredienser i produkterne er forsøgt at få så rene og naturlige som muligt, sammen med et bevidst hensynsagen til miljøet. Ved brug af mikro-molekylær udtrækningsteknologi er det lykkedes, at nedbryde de essentielle olier, hvilket gør olierne mere dybdegående, og sikrer en bedre absorbering i håret. Provence er specielt formuleret så den er skånsom og samtidig effektiv – på alle hårtyper. Luksuriøs formulering der er baseret på en blanding af teknologi, de reneste essentielle olier og planteekstrakter.

Dancoly Paris Provence har med sit rene, naturlige og miljøvenlige koncept vakt stor opsigt i modeindustrien over hele verden. Dette betyder, at Provence lynhurtigt har spredt sig til hele kloden og derved opnået international anerkendelse.