Vi fører kun de bedste produkter fra Angel og Ingredien“En Provence” produkterne har en let duft af essentielle olier fra planter og blomster, indeholder ikke parfume eller parabener og så er de certiceret ORGANISKE.

Dancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning – for at finde de bedst egnede ingredienser til en professionel hårplejeserie – er det en stor fornøjelse, at kunne præsentere En Provence. En Provence er unik, da alle? ingredienser i produkterne er forsøgt at få så rene og naturlige som muligt, sammen med et bevidst hensynsagen til miljøet. Ved brug af mikro-molekylær udtrækningsteknologi er det lykkedes, at nedbryde de essentielle olier, hvilket gør olierne mere dybdegående, og sikrer en bedre absorbering i håret. Provence er specielt formuleret så den er skånsom og samtidig effektiv – på alle hårtyper. Luksuriøs formulering der er baseret på en blanding af teknologi, de reneste essentielle olier og planteekstrakter.

Dancoly Paris Provence har med sit rene, naturlige og miljøvenlige koncept vakt stor opsigt i modeindustrien over hele verden. Dette betyder, at Provence lynhurtigt har spredt sig til hele kloden og derved opnået international anerkendelse.
Ingredien er en dansk produceret serie af hårpleje, af den kvalitet du normalt kender fra frisørens produktlinjer, men uden skadelige stoffer. Ingredien er med andre ord det sikre, kloge, gode og det helt rigtige valg til dig, der ønsker at undgå unødige tilsætningsstoffer og parabener, men som heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Alle produkter, med ganske få undtagelser, er Svanemærkede, hvilket er din garanti for, at hverken din og din families sundhed eller vores miljø tager skade.

Vores vision er, at sikre vores kunder et professionelt produktvalg uden uheldige ingredienser og med mindst mulig miljøbelastning. Vores udgangspunkt er, at du, dine børn, din familie og alle andre mennesker, nu og i fremtiden, ikke skal påvirkes af uheldige stoffer, der kan give os alle livsvarige, helbredsmæssige skader og sygdomme.

Vores navn på serien er Ingredien – Fokus på de enkelte ingredienser og deres egenskaber. Det er sund fornuft og sikkerhed, der er til at forstå. Det understreger vi ved at have Svanemærket på langt de fleste af vores produkter, så du som kunde har en sikkerhed for, at det vi siger er sandheden.

Ingredien Produktguide